5 carti pe care le poti face cadou

Chiar dacă nu e zăpadă afară, noi tot ne gândim la cadouri, nu-i așa? Și cum cadoul perfect pentru un cititor feroce este încă o carte, mai jos sunt cinci noutăți numai bune de oferit cuiva drag.

Prizonieră în pânza de păianjen. Millennium 4 de David Lagercrantz – O carte îndelung așteptată de fani, căci Lisbeth Salander și Mikael Blomkvist, cei doi eroi ai aventurilor cu iz polițist, nu și-au sfârșit povestea. Cartea care continuă celebra serie Millennium a lui Stieg Larsson promite câteva ore de desfătare și adrenalină pentru orice cititor.

Comfort food de Jamie Oliver – Un volum semnat de simpaticul bucătar Jamie Oliver înseamnă nu doar idei de rețete delicioase ci și ilustrații de-ți lasă gura apă și comentarii savuroase pe marginea lor. O carte dedicată plăcerilor vinovate din universul gastronomic, acele arome și gusturi care ne plac tuturor și un cadou care invită să te bucuri de viață.

Femeia în fața oglinzii de Eric-Emmanuel Schmitt – Încă o carte așa cum numai Schmitt știe să scrie: caldă și apropiată de suflet, despre femeia liberă, nesupusă, aflată în cautarea adevărului și a iubirii. Un cadou care îndeamnă la introspecție și la visare… sau poate că nu mai are nevoie de prezentare pentru că fiecare carte de Schmitt e un cadou .

Cele mai frumoase poezii ale generației ’80 – Antologia aceasta este un cadou potrivit nu numai pentru iubitorii de poezie ci pentru orice cititor care vrea să pornească de undeva în a cunoaște cele mai bune voci ale anilor ’80 – citești antologia și apoi treci la volumele individuale ale fiecărui poet.

Spy the Lie de Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero – Acesta este un cadou pentru cititorii pasionați de psihologie: află cele mai eficiente tehnici pentru a ști dacă cel din fața ta te minte sau nu. Și înveți nu de la oricine, ci de la foști agenți CIA.