Top 10 Jucării apreciate de copii

În copilărie se formează comportamente. Copilul îşi construieşte deja relaţii. Prima relaţie e cea cu părinţii, care, inevitabil există. Urmează, apoi, relaţia cu jucăriile, jucăria care îl face fericit.

Jucăriile copilului tău deţin un rol foarte important în dezvoltarea lui ca om şi comportament. Aşadar, noi am realizat un top al jucăriilor preferate de copii:

10667_front_11

1. Piesele Lego. Acestea sunt apreciate atât de fete cât şi de băieţi. Copiii sunt foarte încântaţi de ceea ce poţi realiza cu un sac de piese. Fiecare minut în care construieşte cu acele piese, contează foarte mult pentru ei. Poţi sta alături de el să-l ajuţi în construirea unei case, unui vapor sau chiar unei maşini.

$_35
2. Jucăriile Transformers, roboţii celebri care au cucerit inimile a sute de copii. Pe Trandaformers România găseşti diverse piese pentru a-l bucura pe copilul tău dar în acelaşi timp îi poţi face o surpriyă aducându-i pe roboţii din Transformers direct la el acasa, sau la petrecerea aniversara.

 

 

MAR12CE-mavel-heroes-buildable-figurines-bulk-vending

3. Figurinele Marvel super-eroi. Sigur a văzut desenele cu Batman, filmul cu Superman sau poveşti cu alţi super-eroi. Copiii sunt înnebuniţi după astfel de jucării, mai ales dacă încep a-şi construi o colecţie de figurine.

 

 

 

ha-099_1z

 

 

 

 

4. Păpuşile  Soft Doll. Se ştie că fetele sunt îndrăgostite de frumos, mai ales de păpuşile construite din materiale moi şi fine, cu haine care se pot schimb şi care dă păpuşilor un aer familial. Violette este păpuşa preferată de fetiţele din întreaga lume.

 

 

 

 

Papusa-Nenuco-Bebe-Iarna-7852-5

5. Bebeluşi Bebe Nenuco. Fetiţele sunt foarte ataşate de aceşti bebeluşi, asta până apare o surioară sau un frăţior prin preajmă. Toată grija şi iubirea pe care le-o poartă păpuşilor reprezintă exact iubirea primită de la părinţi.

 

 

 

 

pMAT1-19727877enh-z6

 

 

 

6. Păpuşa Barbie. Nu s-a demodat, se pare că şi acum păpuşa face ravagii în rândul fetiţelor şi nu numai. Există adulţi care colecţionează păpuşi pentru că în copilărie au fost pasionaţi de această frumuseţe.

 

 

 

 

msf_cars_ice_lst_characters

7. Maşinuţe Cars. Băieţeii sunt înnebuniţi de maşinuţele care vorbesc şi au parte de tot felul de aventuri.

 

 

 

thomas-baie1

 

8. Locomotiva Thomas. Thomas îi învaţă pe cei mici despre importanţa prieteniei încă din desenele animate care îi poartă numele. Copiii sunt fascinaţi de faptul că locomotiva vorbeşte şi are prieteni din acelaşi mediu.

 

 

 

 

81J2CTRUjmS._SL1500_

9. Seturile din ceai pentru fetiţe. Acestea sunt pasionate de întâlnirile avute la o cană de ceai imaginară, chiar şi cu prietenii lor imaginari. Bucuria este foarte mare în cadrul unei astfel de întâlniri, tocmai de aceea, seturile din care acestea consuma ceaiul este foarte important. Se găsesc în comerţ pe diferite teme.

 

 

children-laptop

10. Laptop copil. Primul laptop al copilului îl puteţi achiziţiona încă din copilărie. Sigur copiii vad ceea ce fac părinţii şi tocmai de aceea pentru a nu încerca să umble la ceea ce lucrează ei, aceştia sunt nevoiţi să-i cumpere copilului o jucărie ce seamană cu laptopul pe care ei lucrează.