Top aparate de gatit cu aburi

Aparatele de gatit cu aburi sunt printre cele mai sanatoase metode de preparare a alimentelor. De asemenea, nu sunt nici foarte scumpe. Gatirea cu aburi permite pastrarea majoritatii vitaminelor si nutrientilor alimentelor preparate, cum ar fi vitamina B sau C si mineralele. In plus, gatitul cu aburi indeparteaza grasimea de pe alimente cum ar fi carnea de pui sau pestele gras.Multe persoane sustin ca gatitul la aburi pastreaza culoarea si gustul mancarii. Datorita faptului ca actiunea aburului nu este la fel de directa si violenta ca alte metode cum ar fi fiertul, friptul sau prajitul, ai mai putine sanse sa gatesti prea mult alimentele. Un mare avantaj al aparatelor de gatiti cu aburi este ca iti permit sa gatesti mai multe tipuri de alimente in acelasi timp. Un astfel de aparat contine mai multe nivele in care poti pregati alimente diferite.

Pe langa avantajele pentru sanatate si calitatea alimentelor, aparatele de gatit cu aburi sunt usor si comod de folosit. Acestea nu ocupa mult spatiu in bucatarie si le poti lasa sa prepare mancarea si te vor anunta cand aceasta este gata.

Cel mai bun aparat de gatit cu aburi:

51583321.tefal-vs4003-vitacuisine-compact

1. Tefal Vitacuisine Compact Nutritious & Delicious 400330, 1800 W, 10 l
Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, DELICIOS…. SI GUSTOS !!!Gateste mai rapid retinand mai multe vitamine: Functie patentata Vitamin+ pentru a pastra valorile nutritionale (Vitamina C, B9, polyphenols).
Ecran LCD, Start intarziat, Sistem automat ce detecteaza absenta apei.
Cronometru digital de 60 min cu oprire automata la finalul sesiunii de gatire, pornire intarziata.Functie de mentinere la cald automata.

26600_pilt2

2. Philips HD9140/91, 900 W, Timer, Display Digital
Intervale de timp presetate optime pentru peste, legume, orez si altele
Intensificatorul de arome adauga gust cu plante si condimente delicioase
Bol de preparare la abur XL pentru supa, tocanita, orez si mai multe
Orificiu extern de alimentare cu apa.Functie de Pastrare cald
Indicator pentru dedurizare si indicator de reumplere cu apa cu semnale.

36745608.tefal-vs4001-vitacuisine-nutritious-delicious

3.Tefal Vitacuisine Nutritious & Delicious VS400136, 2000 W, 6.5 l
Nutritie: Gateste mai rapid retinand mai multe vitamine: Functie patentata Vitamin+ pentru a pastra valorile nutritionale (Vitamin C, B9, polyphenols).
Depozitare ultra-compacta: bolurile se pot depozita in baza.
Buton special de mentinere la cald, care poate fi activat in timpul prepararii.
Cronometru de 60 de minute cu inchidere automata.
2 boluri din inox cu baza din inox.