Top epilatoare

In afara aparatelor de ras, alte metode de indepartare a parului au evoluat. Unele iti permit indepartarea mai eficienta a parului decat lama de ras si ofera o senzatie mai fina. Alegerea metodei potrivite pentru indepartarea parului nedorit este esentiala. Printre cele mai populare si eficiente aparate de epilat amintim Remington i-Light Prestige, Philips Lumea si Braun Silkepil 9 Wet & Dry.

Cel mai bun epilator:

Processed with VSCOcam with t1 preset
Processed with VSCOcam with t1 preset

1. Philips Lumea IPL SC2004/11
Tehnologia IPL functioneaza prin aplicarea delicata a unor impulsuri de lumina pe piele. Lumina este absorbita de catre melanina (pigmentul) din par, fiind apoi transformata în energie luminoasa. Aceasta energie luminoasa ajunge in radacina firului de par, stimuland foliculul firului de par sa intre in faza latenta.

O reducere semnificativa a cresterii parului, dupa numai trei tratamente efectuate la interval de doua saptamani. Cu alte cuvinte, aproximativ 75% din parul nedorit incepe sa cada in mod natural dupa primele 3 sedinte.
Rezultate de durata: pielea ta se mentine neteda si fina timp de 2 luni, dupa primele 4-5 sedinte de epilare efectuate o data la doua saptamani.

IPL6750-800x800
2. Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru fata si corp
Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750i-LIGHT PRESTIGE de la Remington utilizeaza tehnologia de ultima ora pentru a oferi rezultate optime de indepartare a parului pentru fata, corp si zona inghinala.

Tehnologie Avansata PROPULSE – Tehnologia avansata PROPULSE actioneaza prin incalzirea foliculului parului, focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere.

Fereastra cu 50% mai mare – Rata de pulsatii la 3 secunde, impreuna cu fereastra cu 50% mai mare cu protectie UV: Pentru a proteja pielea, si pentru ca tu sa iti tratezi zonele dorite si sa te bucuri de o piele neteda si delicata intr-un timp foarte scurt.

res_0b5eb4285be0e54d5d442eeac7012bca_full
3. Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry
Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 Viteze
Epilator Braun Silkepil 9961 Wet & Dry

Utilizare Wet & Dry pentru o epilare mai blanda – Functioneaza in baie sau la dus pentru o epilare mult mai confortabila.
Fara fir si Wet & Dry permite utilizarea sa in baie sau la dus pentru o epilare mai blanda. La folosire regulata, epilarea este aproape fara durere.
Cap cu 40% mai lat* pentru o epilare mai rapida – Acopera o zona mai extinsa cu fiecare miscare pentru o epilare mai rapida si un proces de infrumusetare imbunatatit.
Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovative pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere si smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare.
Vibratii pulsatorii active – Pentru o epilare extra blanda.