Top tastaturi iluminate

Pentru cei care lucreaza sau se joaca in timpul noptii, o tastatura iluminata este un lux necesar. Nimic nu este mai frustrant decat sa dibuiesti pe intuneric sau lumina slaba tastele corecte. Tastaturile iluminate au tastele iluminate individual pentru confort si precizie chiar si in lumina slaba.

Cele mai bune tastaturi iluminate:

81lncrYVhfL._SL1500_

  1. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800: Aceasta tastatura wireless de ultima generatie de la Logitech ofera un confort sporit la tastare datorita tehnologiei PerfectStroke ce permite ca fiecare apasare a tastei sa fie comfortabila, fluida si silentioasa. In plus, aceasta tastatura exceptionala este dotata cu senzori ce „simt” aproprierea mainii si ajusteaza automat intensitatea luminoasa. In plus, iluminarea tastelor se ajusteaza automat in functie de lumina mediului incojurator pentru a economisi energie. Cu linii subtiri si taste low-profile, tastatura adauga un plus de stil spatiului de lucru – fie ca ai laptop sau desktop. O tastatura perfecta atat pentru jocuri cat si pentru lucru.

steelseries_apex_keyboard_frontside

2. SteelSeries Apex:  Va fi in centrul atentiei datorita dimensiunilor generoase si zonelor multicolore cu un spectru larg de taste pentru comenzi macro. Te vei simti ca un comandant de nava interstelara cu toate comenzile la o atingere distanta. Tastatura SteelSeries Apex a fost creata pentru gamerii seriosi fiind echipata cu culori personalizabile si taste macro pe langa tastele speciale de miscare in diagonala pentru a optimiza la maxim comenzile necesare. La un pret mai mult decat decent, tastatura SteelSeries Apex este o alegere perfecta pentru pasionatii de jocuri video.

g19s-gaming-keyboard-images

3. Logitech G19 Gaming: Produsele Logitech se adreseaza multor categorii de consumatori, insa tastatura G19 a fost special creata pentru gameri. Totul a fost gandit pentru o experienta completa, incepand cu tastatura iluminata, tastele „G” si pana la ecranul LCD care poate afisa informatii in timpul jocului sau iti poate permite sa urmaresti un clip pe YouTube in timpul unei runde de Team Fortress 2. Adaugarea unu hub USB este un beneficiu suplimentar, permitand sa conectezi device-urile chiar de pe birou fara sa fie nevoie sa te mai apleci dupa cabluri.

In plus, software-ul ce insoteste aceasta tastatura este superb si este comaptibil cu multiple sisteme de operare. Poti configura aproape orice comanda macro iti imaginezi, poti modifica culoarea iluminarii si poti controla panoul LCD direct de pe desktop-ul tau. Singurele lucruri pe care nu le poti modifica este iluminarea diferita a anumitor taste si intensitatea luminii. Totusi, acestea sunt neajunsuri minore ale unei tastaturi exceptionale.

71nljv4CNeL._SL1500_

4.  Thermaltake MEKA G1: Nu vei rata nicio secunda de actiune cu cele 104 taste din care 60 programabile macro. Sistemul instant de schimbare intre profile cu care vine tastatura asigura tranzitie imediata intre profilele de configurari pentru o experienta completa. Durata de viata a tastelor este de minim 50 de milioane de apasari. Sistemul de iluminare individual al tastelor adauga un confort sporit si un aspect premium acestei tastaturi solide si robuste.