10 sfaturi pentru a alege pantofii perfecti

Indiferent daca mergi la serviciu, la un cocteil sau la o petrecere, o pereche de pantofi poate scoate din anonimat o tinuta sobra sau austera si iti pot schimba dispozitia.

1. O pereche de pantofi poate arata impecabil in magazin sau in paginile unei reviste, insa se poate dovedi un dezastru atunci cand o incalti. Intotdeauna incearca pantofii inainte de a-i cumpara!

2. Intotdeauna alege pantofi care te fac sa te simti bine, nu ceva ce nu ai purta de obicei. Pantofii perfecti, bine lucrati, indiferent cat de inalti sunt – sunt si confortabili.

3. Cumpara pantofi care sa se potriveasca stilului tau vestimentar. Poti cheltui prea multi bani daca vei alege pantofi care sa mearga doar la o singura rochie si pe care sa-i tii apoi in dulap. Alege o pereche care sa te “insoteasca” cel putin un sezon.

4. Cumpara-ti cateva perechi de pantofi de designer pe care sa ii porti la diverse tinute, in orice sezon. Cel mai bine este sa faci alageri clasice, care nu se demodeaza.
5. Cand alegi pantofii perfecti, fii sigura ca acestia se potrivesc cu hainele din sifonierul tau. Daca merg cu multe tinute, atunci sunt excelenti si o investitie buna.

6. Nu cumpara intotdeauna ce este in trend, ultimele aparitii de pe catwalk si din cataloage sau doar pantofi statement. S-ar putea ca acesti pantofi sa-ti puna in umbra personalitatea.

7. Probeaza pantofii in magazin si mergi cu ei, pentru a vedea cum te simti. Si inainte de o petrecere ar fi bine sa “uzezi” pantofii, ca sa nu ai probleme in ziua cea mare.

8. Investeste in pantofi cu toc jos eleganti sau in paltforme cool, usor de purtat. Picioarele tale iti vor multumi.

9. Fii mereu cu un pas inainte si alege acei pantofi care se vor purta si in sezonul urmator. Altfel vor ajunge in fundul dulapului si nu te vei bucura de ei.

10. Incearca ceva nou si bazeaza-te pe instinct. Chiar daca nu ai mai purtat un anumit gen de pantofi, insa acestia iti vin bine si arata fabulos pe picior, atunci investeste. S-ar putea sa-ti transforme total look-ul.