Cum ne imbracam la club?

Cum ne imbracam la club?Stilul vestimentar trebuie adaptat in functie de tipul de eveniment la care participam, de locurile unde mergem si de preferintele noastre. Cluburile in special, ne ofera posibilitatea de a ne imbraca exact cum ne simtim noi bine, nu ne limiteaza si nu impun o anumita vestimentatie.

Momentele de relaxare pe care ni le petrecem in compania prietenilor nostri si in locurile pe care le apreciem si in care ne dorim sa fim ofera prilejul sa ne manifestam creativitatea si sa fim excentrici.

Fie ca adoptam un stil elegant fie ca alegem sa purtam haine colorate si largi, in club nimeni nu ne opreste sa ne simtim bine si sa impresionam prin ideile noastre revolutionare.

Indiferent de varsta sau statut social stilul vestimentar adoptat in club se imparte in urmatoarele categorii:

1. Stilul sport
Majoritatea oamenilor aleg sa se simta lejeri si vor sa scape pentru cateva ore de hainele office si de conduita de la birou pentru a se putea bucura alaturi de prietenii lor, de o seara de dans. Putem sa alegem sa purtam o pereche de jeansi usor decolorati, un top lejer care sa ne permita sa dansam si sa ne miscam in voie si o pereche de tenisi care vor completa de minune tinuta.

2. Stilul atragator si incitant
Atat femeile cat si barbatii isi doresc sa mearga intr-un club si sa atraga privirile celorlalti. Acest aspect face parte dintr-un ritual al flirtului, si stilul vestimentar de acest gen, este adoptat de oamenii indrazneti care pun pret pe aprecierea celorlalti si pe atractia fizica. Lungimea rochitei este cruciala in acest caz si nu in ultimul rand, inaltimea tocurilor confera personalitate stilului nostru.

3. Stilul clasic
Acest stil este preferat de cei care se imbraca in acelasi mod ca si la birou sau in alte locuri pe care le frecventeaza. Cei care au un stil clasic nu doresc sa fie priviti in mod diferit si nu pun pret pe imaginea creata intr-un astfel de mediu.

4. Stilul misterios
Doamnele si domnisoarele adopta un stil vestimentar dominat de culorile rosu si negru pentru a crea in jurul lor un aer misterios. Manusile din dantela neagra, rochitele care ne pun in valoare silueta si tocurile inalte si subtiri aduc un strop de senzualitate si eleganta si nu dau gres niciodata.

5. Stilul extravagant
Acest stil ne permite sa facem combinatii inedite si sa socam privirile celor din jurul nostru. O coafura indrazneata si o floare roz sau rosie asezata strategic intr-o parte, o salopeta care sa ne puna in valoare frumusetea picioarelor si o camasa usor sifonata, o sa impresioneze si o sa atraga privirile celorlalti.

In functie de preferintele noastre, de modul nostru de a ne exprima si de genurile de cluburi pe care le frecventam suntem liberi sa adoptam un stil care ne face sa ne simtim noi insine si sa ne bucuram la maxim de distractie alaturi de prietenii nostri.