Top 3 sisteme audio pentru masina

Alegeti cu mare atentie produsul dorit. Un radio CD auto ales neinspirat se transforma intr-o sursa de zgomote deranjante, plus ca ati mai platit si o anumita suma de bani. Inainte sa faceti alegerea propriu-zisa, cititi parerile cumparatorilor de pe site-ul vanzatorului ori de pe forumurile de specialitate.

Radio CD auto ieftin si bun cu pretul maxim de 250 lei: top 3

res_fb2211d898ba07999d219ea5cd698025_full
1. PNI Clementine 8210 – un radio CD au ieftin si foarte bun. PNI este inca un brand putin cunoscut, in schimb produsele ce apartin aceastuia s-au prezentat foarte bine in testele de calitate. Aceasta afirmatie este cat se poate de valabila si pentru player-ul auto Celementine 8210. Unitatea are o putere maxima de 4x40w – mai mult decat suficient pentru un automobil. Pentru comoditatea utilizatorului, player-ul audio ofera posibilitatea memorarii a 30 de posturi de radio, posibilitati de conectare USB, AUX si un slot pentru SD Card. Acum insa urmeaza partea cea mai interesanta, pretul de achizitie pentru Clementine 8210 este sub 150 de lei. Este un pret foarte bun pentru un MP3 player ce poate furniza o asemenea putere si are o calitate a finisajelor foarte ridicata.

 

mvh-160ui_ew5_red_front_cmyk_large
2. Pioneer MVH 160UI – este un radio CD auto ieftin si bun. Acesta are o putere maxima de 4x50w si un set complet de functii auxiliare. Unitatea ofera posibilitatea conexiunii cu un Iphone ori un telefon pe baza de Android cu ajutorul unui port USB. Tot prin intermediul acestui port puteti pune la incarcat bateria telfonului dvs. . Pioneer MVH 160UI s-a dovedit a fi foarte usor de montat insa setarile au durat un pic mai mult. Calitatea sunetului este foarte buna – cel putin pentru un player cu pretul sub 250 lei. Toate bune si frumoase pana acum, insa pretul pentru unitatea Pioneer este cu aproape 120 de lei mai mare decat pretul pentru PNI Celementine 8210. Chiar si asa produsul nu este foarte scump, iar daca pretentiile dvs. in materie de sisteme audio sunt peste medie, atunci Pioneer MVH 160UI s-ar putea dovedi cel mai bun radio MP3 auto.

 

240584880.sony-dsx-a40ui
3. Sony DSX-A40 – este un radio CD auto cu o putere maxima de 4x55w. Ca si Pionner-ul, unitatea Sony detine un set important de functii auxiliare care printre altele pot fi controlate cu ajutorul Iphone-ului conectat cu un cablu USB. Sony DSX-A40 a prezentat o calitate a sunetului medie spre ridicata chiar si cu boxele standart ale masinii.