Top boxe auto ieftine

Un produs bun nu e neaparat scump si un produs scump nu e neaparat bun. Totusi, incercati sa evitati difuzoarele despre care nu se stie nimic. Plus la toate, la momentul alegerii boxelor atrageti atentia la modul de prindere a acestora. Ar fi de dorit ca procesul de instalare a boxelor deja procurate sa nu necesite modificari importante la componentele masinii.

 Cele mai bune boxe auto ieftine: top 3
1.Blaupunkt GTX 662 – dupa parearea noastra, acestea sunt cele mai bune boxe auto cu pretul sub 150 ron. Unitatile GTX 662 au un diametru de 165 mm, fiind relativ simplu de montat pe o buna parte de automobile. Daca sistemul de prindere standart al boxelor nu este compatibil cu masina dvs, puteti procura inele adaptoare, care nu sunt tocmai scumpe (30 – 35 ron). Difuzoarele Blaupunkt GTX 662 au o putere maxima de 200 W, insa indicatorul care chiar ne face curiosi este puterea nominala (RMS). Producatorul afirma ca unitatile GTX 662 au un RMS de 45 W. Ar fi fantastic daca ar fi fost adevarat, insa tindem sa credem ca nu e. Valoare de 45W este una destul de mare, cu o asa putere poti umple cu muzica o sala de festivitati de dimensiuni medii. Totusi, boxele auto Blaupunkt GTX 662 sunt perfecte pentru un automobil, calitatea suntetului oferit fiind foarte buna.

GTX_662_DE_Homepage_02
2.JBL GT6-5 – pe locul 2 in top-ul cu cele mai bune boxe auto s-au clasa difuzoarele din seria GT6 de la JBL. Pentru achizitie ar fi recomandabile unitatile JBL GT6-6, insa acestea de cele mai multe ori au un pret peste 150 ron. Singura alternativa sunt boxele GT6-5, care au parametri de functionare ceva mai modesti (Putere nominala – 35W, sensitivitate 93 Db, putere maxima 105 W), in schimb calitatea sunetului este aproape ireprosabila.

JBL-GT6-5
3.Pioneer TS-G1722i – sunt difuzoare asemanatoare ca pret cu boxele Blaupunkt GTX 662. Totusi, unitatile TS-G1722i s-au prezentat ceva mai prost. Au ajuns in topul cu cele mai bune boxe auto in mare parte datorita usurintei cu care pot fi montate. Mai mult, producatorul a avut grija sa puna in cutie si o schema bine detaliata cu pasii care trebuie urmati pentru instalarea cu succes a boxelor.

we_ts-g1722i