Top purificatoare de aer

Agentii poluanti din aerul interior sunt o sursa de ingrijorare mai ales pentru aceia dintre noi care suntem mai sensibili sau suferim de alergii. Anumite studii derulate de agentii de protectie a mediului au dezvaluit ca in anumite situatii calitatea aerului din interiorul unei case este si pana la de cateva ori mai proasta decat a aerului exterior. Cel mai bun purificator de aer te poate ajuta in lupta impotriva poluantilor din aer cu ajutorul unor filtre avansate ce pot retine praful, polenul si alti alergeni cunoscuti.

Un purificator de aer montat in dormitor sau in camera de zi poate filtra aerul poluat din zonele unde iti petreci cel mai mult timp alaturi de cei dragi. Aceste dispozitive sunt disponibile intr-o gama larga de modele si ofera diverse niveluri de filtrare a aerului.

Cel mai bun purificator de aer:

viktor_iso_black_rgb-1200x1200

1. Stadler Form Viktor

Purificatorul de aer de la Stadler Form Viktor a fost premiat cu sigiliul de calitate ECARF pentru performantele deosebite. Este perfect pentru persoanele cu alergii, deoarece Stadler Form Viktor reduce sporii de mucegai, bacterii, fum, polen sau praf, care sunt prezenti in aerul respirabil.
Cerificare Energy Star, prin care i se atesta consumul redus de energie electrica.
Grad de purificare a aerului: pana la 99.99% – Volum incapere (mc): 125
Putere consumata(W): 10-38 – Nivel de zgomot (dB): 32.5 – 57
Sistem dezvoltat de filtrare a aerului, gratie filtrelor speciale: prefiltru – filtru HPP – filtru de Carbon Activ.

airfree_bk_a_1
2. Airfree – P150

Purificator aer Airfree – P150Purificator aer Aifree, model P150, unitate cu lumina antistress, recomandata pentru o suprafata de maxim 60 m².
Airfree este solutia naturala de combatere a astmului, a alergiilor respiratorii si a mucegaiurilor. Elimina alergenii din praf, bacteriile, fungii, virusurile, polenul, alergenii animalelor de companie si alte microorganisme din aer.
Airfree utilizeaza o tehnologie de purificare exclusiva, brevetata. Complet silentios! Airfree garanteaza reducerea microorganismelor cu 99.99% la iesirea din aparat si in medie cu 80% in incapere.
Fara intretinere! Nu este necesar sa va atingeti de filtre contaminate. Nu este necesara mentenanta aparatelor.

stylies-aquarius-2
3. Stylies Aquarius

Purificator, umidificator si difuzor arome Styles AquariusAirwasher (umidificare si curatarea aerului prin spalare) – Asa cum sugereaza numele acestui produs, aparatul nu doar umidifica eficient aerul din incapere, ci il si purifica, captand particulele mari si medii din aer.
Sistemul de umidificare: discurile din material plastic se invart usor, absorb apa, ventilatorul din aparat extragand aerul umed dintre discurile umezite.
Functie de aromaterapie. Destinat oricarei incaperi de pana la 50 mp sau 125 mc.
Functie dubla: umidificare si purificare.
Umidificatorul are functia de autocuratare in care se adauga solutie de curatare iar aparatul functioneaza fara ventilatorul pornind, curatand discurile.