Top benzi de alergare pentru acasa

Ce sa cauti cand alegi o banda de alergare:
Cand iei in considerare cea mai buna banda de alergare ia in calcul tintele si nevoile personale de fitness si apoi alege o banda de alergare cu functiile necesare sa te ajute sa iti atingi telurile. Ar fi bine sa iti faci o lista cu nevoile tale pentru a putea alege cea mai buna banda pentru alergare in concordanta cu acestea.

Performanta Performanta banda de alergare
Daca ai o inaltime peste 178 cm si o greutate mai mare de 110 kg vei avea nevoie deo banda de alergare cu stabilitate mare si o suprafata de alergare mai lunga pentru a se potrivi pasilor tai. Daca practici mersul vioi la o inclinare mai mare de cateva ori pe saptamana, atunci vei avea navoie de o banda de alergare cu un motor de minim 2 cai putere. Daca alergi de mai multe ori pe saptamana in reprize de 45 de minute sau mai lungi vei obtine benefiicii maxime de la o banda de alergare cu minim 3 cai putere. O banda cu inclinare si in jos iti va oferi capacitatea de a antrena si intari mai multe grupe de muschi pentru un antrenament complet.

Caracteristici
Daca mersul sau alergatul le preferi in liniste absorbit in gandurile proprii, atunci o banda de alergare cu functii si programe de baza este perfecta pentru tine. Daca esti un alergator care nu sta mult mpe ganduri inainte de exercitii, o banda de alergare cu putine programe va fi ideala pentru tine. Daca chiar cauti o provocare si un antrenament complex personalizat, achizitioneaza o banda ce ofera programe complexe si monitorizarea pulsului.

Functii suplimentare Banda de alergare functii complexe
Daca locuiesti intr-un apartament micut vei avea nevoie de o banda de alergare pe care o poti plia si depozita intr-un spatiu ingust atunci cand nu o folosesti. Daca ai nevoie de zgomot, actiune si motivare cumpara o banda cu difuzoare, ecran video cu touchscreen si filme interactive pentru antrenamente. Daca te antrenezi frecvent pentru perioade lungi, cauta un model cu banda captusita si un ventilator de racire.

Garantie si suport
Inainte de a achizitiona o banda pentru alergare citeste cu atentie certificatul de garantie pentru a te asigura ca nu exista surprize nedorite. Cea mai buna banda de alergare ofera garantie pe viata pentru motor si cadru, sau cel putin 10-15 ani. Celelalte componente pot avea garantii limitate cuprinse intre 1 si 5 ani.

Majoritatea benzilor de alergare vin impreuna cu un manual de utilizare si un manual de asamblare. Instructiunile de asamblare trebuie sa detalieze fiecare surub necesar operatiunii si instructiuni pasa cu pas pentru reusita. Inainte de achizitie asigura-te ca producatorul ofera aceste manuale (in format fizic sau electronic) si eventual un numar de telefon sau o adresa de email unde ii poti contacta daca ai probleme. De asemenea, nu strica ca producatorul sa aiba si o unitate de service autorizat in aproprierea localitatii tale de domiciliu.

Indiferent de nevoile tale de antrenament, o banda pentru alergare este masinaria perfecta pentru a-ti atinge scopurile propuse. Desi sunt o investitie nu tocmai ieftina, cele mai bune benzi pentru alergare sunt prietenul cel mai bun atunci cand te hotarasti sa iti controlezi starea de sanatate, sa iti intaresti sistemul imunitar si sa iti cresti increderea in tine.

Cele mai bune benzi de alergare
Tinand cont de criteriile expuse mai sus va putem recomanda cateva produse ce ofera un raport calitate/pret corect.

res_c076f8ffc38a9a58d06f40f7ceeeffe1_full

1. Techfit T2005

Banda de alergat electrica Techfit T2005Banda de alergat TECHFIT T2005 este ideala pentru a incepe un antrenament periodic de alergare datorita dimensiunilor compacte si modului de utilizare foarte usor.
Structura metalica suporta pana la 120 de kg si este foarte stabila in timpul exercitiului.
Motorul de 2 CP poate accelera banda pana la 16 km/h si impreuna cu sistemul de inclinare care poate fi ajustat prin computer intre 0-12% si BODY FAT SYSTEM, banda de alergare T2005 TECHFIT este perfecta pentru un antrenament cardio eficient.
Sistemul de pliere foarte usor de utilizat te ajuta in a salva spatiu dupa efectuarea exercitiilor.

banda-de-alergat-electrica-actuell-2000-8029518_1
2. Actuell 2000

Motor : 1.5CP – Viteza: 0.8-12 km/h – Inclinare manuala 3 nivele
Functii calculator: puls, viteza, timp, distanta, calorii, inclinare, body fat
Port MP3 – Programe presetate: 12 – Program Body Fat: 1
Senzori puls manual pentru citirea ritmului cardiac
Functia de siguranta – cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii
Sistem de amortizare a socului la alergare
Sistem ce ii asigura functionarea usoara si silentioasa

Benzi de alergat-A112
3. FitTronic A112

Banda de alergat electrica FitTronic A112Banda de alergat FitTronic A112 este ideala pentru acasa, avand un excelent raport pret/calitate. Avand motorul de 1,5 CP poate ajunge pana la viteza de 12 km/h si ofera un confort la alergare destul de bun avand latimea benzii de 40 cm. Deasemenea este o banda rezistenta suportand o greutate a utilizatorului de pana la 110 kg.

Display ce afiseaza: Viteza, distanta, timp, calorii, puls
Pliabila cu sistem de blocare, pentru a fi usor depozitata
Sistem de siguranta cu oprire imediata in cazul unei probleme , pentru a evita riscul de accidentare

res_7cec6bf09366af1edb8f88be3b0e01f1_350x350c_b9c7
4. FitTronic A113

Banda de alergat electrica FitTronic A113Motor 1.0 CP – Viteza 10 km/h – Programe presetate P1-P3
Sistem de siguranta cu oprire imediata in cazul unei probleme , pentru a evita riscul de accidentare
Roti pentru transport – Display LCD – Sistem de functionare lin si silentios
Greutate maxima a utilizatorului 110 kg – Display ce afiseaza: viteza, timp, calorii, distanta
Suprafata de alergare: 100 x 36 cm – Pliabila cu sistem de blocare, pentru a fi usor depozitata