Top Modulatoare FM

Astazi alegem cel mai bun modulator FM. Vom analiza in primul rand calitatea sunetului produs de modulatoarele vandute astazi, dar si specificatiile tehnice, gen: dimensiune ecran, conectivitate, tip alimentare etc.

1. Tuadia RDS Plus – anume el dupa parerea noastra este cel mai bun modulator FM. In primul rand, Tuadia RDS Plus impresioneaza prin materialele de la exterior. Totul este foarte calitativ, iar finisajele sunt executate ireprosabil.

Modulatorul dispune de un afisaj cu diagonala de 1,4 inch pe care puteti vizualiza frecventa radio utilizata, volumul sau numarul melodiei. Adevarul e ca informatiile nu pot fi afisate pe ecran simultan, ci doar pe rand.

Cel mai bun modulator FM ofera conexiuni line-in, USB si SD card. Astfel puteti reda muzica stocata pe un card SD, un stick USB sau de pe smatphone-ul personal. Mai mult, pentru alimentarea lui Tuadia RDS Plus pot fi utilizate atat sursele 12V cat si 24V.

Pentru facilizarea utilizarii, aparatul este oferit cu o telecomanda, prin intermediul careia poate fi schimbat track-ul, se poate naviga printre folderele de pe stick, schimba frecventele ori mari/micsora nivelul sunetului.

Cat despre calitatea sunetului, nu putem decat sa spunem ca aceasta este surprinzator de buna, fiind cat se poate de comparabila cu calitatea sunetului provenit de la un post de radio.

download

2. Energy Sistem 1100 – aparatul ce ocupa locul 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun modulator FM. Energy Sistem 1100 poate reda melodiile de pe 3 surse: Stick USB, Card SD si smartphone/player MP3. Pentru asta sunt prevazute 3 tipuri de conexiuni: AUX, SD si USB. Ca si modulatorul FM de pe locul 1, Energy Sistem 1100 poate fi alimentat atat de la surse de 12V cat si 24V.

Telecomanda din dotare permite navigarea prin foldere, modificarea frecventei, schimbarea melodiei, ba chiar  modificarea setarilor de redare a melodiilor.

La exterior, Energy Sistem 1100 arata si mai bine detat Tuadia RDS Plus, chiar si cutia in care acesta a fost impachetat da impresia unui produs de calitate.

Sunetul oferit de acest modulator nu dezamageste, chiar din contra. Cu toate astea, Energy Sistem 1100 nu a fost numit cel mai bun modulator FM. Si asta din cauza pretului sau, semnificativ mai mare decat pretul lui Tuadia RDS plus.

bmbgolapfece_.V1376403461._

 

3. Tuadia Voice – este un produs impecabil care totusi a ocupat locul 3 in top-ul pentru cel mai bun modulator FM. De ce? Explicam un pic mai tarziu.

Tuadia Voice este si cel mai ieftin si cel mai simplu modulator din acest top. Cu toate astea, calitatea sunetului livrat de Tuadia Voice este foarte buna, aparatul este foarte compact si extrem de simplu in utilizare. Acesta nu are telecomanda, dar nici nu are nevoie de ea. Asta pentru ca modulatorul poate fi conectat doar la smartphone-uri sau MP3 Playere. Din pacate conexiuni de tip USB sau SD nu sunt prevazute. Anume acesta este motivul retrogradarii acestui modulator.

Pentru alimentarea lui Tuadia Voice este utilizata o baterie Li-Ion.

res_d8d1276072f8940d9791f530c5b89fb7_350x350c_rde2